Grote vakantiehuizen en groepsaccommodatie in Overijssel vlakbij Nationaal Park Weerribben Wieden

Bent u op zoek naar een groepsaccommodaties voor uw vakantie of wilt u een vakantiehuis huren voor een familieweekend of familiereünie? Stop dan met zoeken! Hier vindt u luxe vakantiehuizen voor groepen of families van 8 tot maar liefst 56 personen.
Geniet van de luxe en faciliteiten van een vakantiepark met de ruimte en het comfort van een groepsaccommodatie. Met Nationaal park Weerribben Wieden in de directe omgeving, liggen de grote vakantiehuizen in een unieke en veelzijdige omgeving! 

 

Waarom onze groepsaccommodaties zo bijzonder zijn?

  • Variatie aan groepsaccommodaties voor groepen van 8 tot 56 personen
  • U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark waarop de vakantievilla zich bevindt.
  • Door de 2-persoonskamers in de groepsaccommodaties ook genoeg privacy.
  • Een indrukwekkende omgeving met o.a. Giethoorn & Nationaal Park Weerribben Wieden

De leukste en mooiste groepsaccommodaties in Nederland!
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dat is kenmerkend voor een vakantie met een groep of met uw familie. Bij groepsaccommodaties Weerribben Wieden heeft u volop keuze uit verschillende soorten groepsaccommodaties. Denk bijvoorbeeld aan luxe villa’s, een comfortabele chalet of grote vakantiehuizen. Ook kunt u een knusse bungalow huren voor groepen tot 8 personen op ons vakantiepark in Paasloo. Tijdens je vakantie, weekendje weg of familieweekend kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de bungalowparken waarop de groepsaccommodaties zich bevinden.

Groepsaccommodatie in Overijssel
De provincie Overijssel waarin de familiehuizen zich bevinden biedt voor een ieder wat wils. Veel mensen weten niet dat er in de provincie Overijssel veel te zien en te beleven is. Zo vindt u op steenworp afstand het authentieke waterdorp Giethoorn, de havenstadjes Blokzijl & Vollenhove en het bruisende Meppel en Steenwijk. Daarnaast liggen de groepsaccommodaties in het grootste moerasveengebied van Noord-West Europa: Nationaal Park Weerribben Wieden. Van open wateren tot moerasbos, oprukkende begroeiing en bijzondere moerasbewoners zoals de otter, zwarte stern & vuurvlinder. Het nationaal park is een walhalla voor natuurliefhebbers! Met een van de vele fiets- en wandelroutes kun je het gebied op actieve wijze leren kennen. Of beleef het natuurgebied vanaf het water met één van de rondvaarten of huur een fluisterboot in aangrenzende dorpjes Kalenberg of Ossenzijl.