Veelgestelde vragen voor Waterpark Belterwiede

Onderstaand vindt u antwoord op de meest voorkomende vragen van onze gasten. Wanneer uw vraag hier niet bij staat, verzoeken wij u om het contact formulier in te vullen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

U kunt onze accommodaties op uw aankomstdag vanaf 16.00 uur betreden. Natuurlijk bent u al eerder welkom om u aan te melden en voor 16.00 uur gebruik te maken van de park faciliteiten.

In iedere woning op Vakantiepark Giethoorn vindt u een koffiezetapparaat (filter).

Het is mogelijk om meerdere woningen naast elkaar te boeken. U kunt dit aangeven in het online boekingsproces, of informeren bij één van onze medewerkers. Wel brengen wij hier voorkeurskosten voor in rekening.

Nee. Bedlinnen zijn onderdeel van de verplichte kosten. U bent verplicht om €9,75 per persoon aan bedlinnen te betalen. Helaas worden er geen uitzonderingen gemaakt.

In een aantal accommodaties is een huisdier toegestaan. U dient uw huisdier bij reservering op te geven (maximaal 2 huisdieren per woning).

U bent verplicht om een borg te betalen van € 65,- per woning (€ 115,- voor 10-persoonswoning Waterlelie). Indien u de villa schoon/zonder gebreken achter laat, ontvangt u de borg binnen 14 dagen terug op uw rekening.

Over het algemeen kunt u een weekend (vrijdag tot en met maandag), midweek (maandag tot en met vrijdag) en week (maandag tot en met maandag of vrijdag tot en met vrijdag boeken). Aangepaste data mogelijk in overleg. Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur. U dient uit te checken voor 10:00 uur.

Bij de huur is de huur van de accommodatie, reserveringskosten en eindschoonmaak inbegrepen. De andere verplichte kosten als bedlinnen, toeristenbelasting en borg zijn niet inbegrepen.

In de woningen zijn geen kinderbedjes aanwezig. Deze kunt u wel bij ons reserveren voor €7,95 per verblijf. Ook kunt u een kinderstoel reserveren.

Handdoeken zijn niet in de prijs inbegrepen. U kunt een handdoekenpakket bijboeken voor €6,95 per pakket (goed voor één persoon). Een pakket bevat één kleine en één grote handdoek. 

Ja, het is mogelijk om een bepaalde woning te boeken. U kunt kiezen voor een woning op een speciale locatie (aan het meer) of een bepaald woningnummer. U betaalt voorkeurskosten, zodat wij de woning voor u reserveren.

Op de aangegeven vertrekdag dient u vóór 10:00 uur uit te checken. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt.

Wanneer u gaat vissen op het vakantiepark, kan dit zonder visvergunning. Wanneer u buiten het vakantiepark gaat vissen, dient u een visvergunning te kopen. Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer u van te voren aangeeft dat u later aankomt, leggen wij de sleutel voor u klaar. Wij kunnen met u afstemmen hoe dit verder in zijn werk gaat. Hiervoor kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

In uw vakantiewoning is WiFi aanwezig. Het gebruik is geheel gratis. In openbare ruimten is geen WiFi aanwezig.

Bij aankomst ontvangt u een parkmagazine, u kunt op de laatste bladzijde de vertrek informatie invullen. Vervolgens kunt u de magazine en de sleutels in de brievenbus bij de receptie achterlaten. Uw borg wordt, indien er geen schade of gebreken aan de woning zijn, binnen 14 dagen teruggestort.

Bij onze “buurman”, Nijenhuis botenverhuur, kunt u verschillende boten huren.

Er zijn diverse tewaterlating plaatsen in de buurt:
Winters Watersport - Veneweg 161 -163
Jachthaven Aan 't Wiede - Veneweg 247
Waterpark Beulaeke Haven - Veneweg 292

U kunt ons telefonisch bereiken op 0522-281828.

Ja, indien uw visite blijft overnachten, dient u dit de melden. De gasten betalen dan bedlinnen en toeristenbelasting.

Wanneer u niet de volledige borg heeft terug ontvangen is uw woning niet in juiste staat achtergelaten. Denk hierbij aan de werkzaamheden die vermeld staan op de vertrekenvelop. Ook kan het zijn dat er een defect is geconstateerd.