Fietsverhuur Waterpark Belterwiede in Overijssel

De omgeving van Waterpark Belterwiede is een perfecte locatie voor activiteiten in de buitenlucht. Mede dankzij de vele fietsroutes en fietsknooppunten is de regio waarin het vakantiepark zich bevindt, één van de populairste fietsgebieden van Nederland! Sinds 2015 heeft Waterpark Belterwiede ook een eigen fietsknooppunt nummer. Bij de receptie vindt u diverse fietsroutes of fietsknooppuntenroutes in omgeving.

Fietsverhuur service

Bij onze fietsverhuur service kunt u diverse vervoersmiddelen huren, zoals een damesfiets, herenfiets of e-bike. Daarnaast kunnen wij op aanvraag ook kinderfietsen en kinderzitjes voor u regelen. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden.

Elektrische fietsverhuur

Het vakantiepark beschikt ook over enkele elektrische fietsen, deze e-bikes bieden trapondersteuning wanneer nodig. Trek u er een dagje op uit?  Dan is een elektrische fiets een perfecte mogelijkheid. Ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben Wieden per fiets. 

In onderstaand overzicht vindt u een prijsoverzicht van onze fietsen. Gaat u erop uit met kinderen? Dan kunt u op aanvraag ook kinderzitjes of kinderfietsen reserveren:

Type Fiets per dag per week
Dames- of herenfiets met versnelling € 11,00 € 45,00
Elektrische fiets € 25,00 € 100,00

Vanwege het grootste succes van o.a. de elektrische fiets is vooraf reserveren noodzakelijk. om eventuele teleurstellingen te voorkomen. 

Wilt u een kinderfiets in de periode van 1 november t/m 1 april (laagseizoen)? Graag van te voren reserveren. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind uw favoriete accommodatie op Waterpark Belterwiede