Tijd voor het terras!

πŸ“ RIBHOUSE BIG TEXAS
πŸšΆβ€β™‚οΈ26 minuten 🚲 7 minuten 🚘4 minuten
American Grill Restaurant in het dorp Wanneperveen.
Bezoek het mooie gorte terras midden in het dorp. Een ideale rustplek tijdens een fietstocht of een wandeling. Hier kunt u terecht voor herlijke steaks, goed bereid runder-, varkens-, of lams vlees.

πŸ“ ELLYS BEACH EN BISTRO
πŸšΆβ€β™‚οΈ27 minuten 🚲 8 minuten 🚘3 minuten
Ellys Beach en Bistro is een combinatie van beachbar en restaurant, met een eigen strand en uitzicht op het merengebied rondom Wanneperveen.
Op zonnige dagen geniet u van zomerse drankjes op het terras of op het strand. Ellys Beach en Bisro serveert het hele jaar door de lekkerste vers bereide gerechten in de bistro.

πŸ“ FRATELLI GIETHOORN
🚲 16 minuten 🚘8 minuten
Op zoek naar een Italiaans restaurant in het Nederlands VenetiΓ«? Bij Ristorante Fratelli is het heerlijk vertoeven op het terras of kunt u langs voor een goede afhaalmaaltijd. Gelegen aan de dorpsgracht is het een herlijke pllek om uiteten te gaan en te genieten van goed lekker eten.

πŸ“ PAVILJOEN AAN'T WIEDE
πŸšΆβ€β™‚οΈ12 minuten 🚲 4 minuten 🚘 2 minuten
Strandpaviljoen aan 't Wiede is een gezelllig en sfeervol restaurant in Wanneperveen waar u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner. Bij mooi weer geniet u volop op ons terras aan het water waar u heerlijk kunt zwemmen en genieten van een hapje en een drankje.

πŸ“ EETKAMER GIETHOORN
🚲 20 minuten 🚘 9 minuten
Nr. 22 in de terras top 100 van 2022, hier moet u dus langs om heerlijk te genieten langs het water. Bent u op zoek naar een gezellig restaurant met een grote menukaart waar altijd wel wat lekkers voor u tussen staat? Dan bent u bij de Eetkamer aan het goede adres. Ook voor de kleinsten is hier een speelkeuken, hinkelkleed en spelletjes.

Vind uw favoriete accommodatie op Waterpark Belterwiede

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...