Dorpjes in de omgeving🏘️

Geniet van de buitenlucht, elkaar en schitterende pittoreske plaatsjes!

πŸ“BLOKZIJL
🚘 18 minuten 🚲36 minuten
Blokzijl is een voormalig Zuiderzeestadje. Het is gelegen in het hart van Nationaal Park Weerribben Weden. Blokzijl heeft een rijke handelsgeschiedenis. Vanuit hier werd vroeger turf door heel Nederland vervoert. Tegenwoordig is Blokzijl vooral een toeristische trekpleister! In de unieke havenkolk is het gerdurende het seizoen gezellig druk. Met een groot aanbod aan restaurants en winkeltjes hoeft u zich niet te vervelen.

πŸ“MEPPEL
🚘 19 minuten 🚲41 minuten
Gezelligheid en gastvrijheid, je ervaart het in Meppel. De stad die bruist en waar de Meppeler toren het fiere middelpunt is van de karakteristieke binnenstad. Je wordt omringd door prachtige monumentale panden, de grachten en vele bruggen. Flaneer door de knusse winkelstraten en geniet op de sfeervolle pleinen.

πŸ“ZWOLLE
🚘 31 minuten 🚲1,5 uur
Zwolle! De bruisende Hartstad waar een rijke geschiedenis hand in hand gaat met moderne kunst en hippe koffiebars. In dit prachtige centrum met een stervormige stadsgracht kun je uren wandelen, shoppen, eten Γ©n culturele hotspots bezoeken. Binnen de Zwolse stadsgracht Γ©n stadsmuren kom je hert ene icoon na het andere tegen: iconen als de Sassenpoort en de Peperbus. Cultuurparels als Museum de Fundatie en de Herman Brood Experience. Ook kunt u genieten in de bekendste driesterrenrestaurant van Nederland, De Librije. En dat allemaal binnen de stervormige grachtengordel; maar ook daarbuiten is Zwolle meer dan de moeite waard.

πŸ“GIETHOORN
🚘 8 minuten 🚲22 minuten
Giethoorn, gelegen in Nationaal Park Weerribben-Wieden, is een idyllisch doprje in Overijssel waar talloze rietgedekte boerderijen zijn gebouwd op kleine veeneilandjes die met ruim 170 houten bruggetjes zijn verbonden. Maak een rondvaart en vaar over de grachten van dit VenetiΓ« van Nederland of ga heerlijk lunchen of dineren bij een van de smaakvolle restaurants aan het water. Giethoorn kent vele toeristische trekpleisters zoals Museum Giethoorn 'Olde Maat Uus en museum de Oude Aarde.

Vind uw favoriete accommodatie op Waterpark Belterwiede

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...