Safe stay - Maatregelen op het park

Voor ieders veiligheid - Vanaf 18 febaruri
Op ons vakantiepark nemen wij verschillende maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Zo kun je veilig en zorgeloos genieten van je verblijf.

Algemene maatregelen
- We houden minimaal 1,5 meter afstand.
- We vinden het fijn elkaar te begroeten, maar dit op afstand en schudden geen handen.
- We wassen regelmatig onze handen met zeep. Ook zijn er op meerdere plekken desinfectiezuilen te vinden.
- We niezen en hoesten in onze elleboog.
- Alle door de overheid gestelde maatregelen gelden ook op onze vakantieparken.
- We dragen tot donderdag 24 februari een mondkapje in openbare binnenruimtes zoals aan de receptie en in de horeca wanneer we niet aan tafel zitten.

Inchecken en uitchecken
- Kom met maximaal 1 persoon per accommodatie naar de receptie om in- en uit te checken (geen gezelschap/groep/gezin).

Uw accommodatie
- Zoals altijd maken wij uw vakantieverblijf goed schoon. In deze tijd doen we dat nog grondiger. Denk hierbij aan het luchten van uw verblijf voor aankomst, het gebruiken van een nieuwe doek voor iedere ruimte en het desinfecteren van alle oppervlakken en contactpunten, zoals deurklinken, handvaten en lichtknopjes.
- Om ons schoonmaakpersoneel te beschermen vragen we je bij vertrek het witte bedlinnen zelf af te halen en in de kussensloop te doen. Gehuurde handdoeken kunnen hier ook in.

Alle faciliteiten
- Alle faciliteiten op ons park zijn geopend.

Fietsverhuur
- De fietsverhuur is open.

Eten en drinken
- Horeca is in Nederland open tot 22.00 uur. Dat verandert op vrijdag 18 februari tot maximaal 01.00 uur. Vanaf vrijdag 25 februari geldt er geen beperking meer op openingsuren. Je kan ook bij de snackbar eten afhalen. In de horeca moeten we tot en met donderdag 24 februari je coronatoegangsbewijs checken. Gasten horen gevaccineerd, hersteld of getest te zijn.