Geniet van een onvergetelijke Meivakantie op Waterpark Belterwiede

Wil jij tijdens de Meivakantie in 2024 voordelig een weekendje, midweek of een week weg? Bekijk dan onze Meivakantie aanbiedingen hieronder! Ga er tussenuit met familie, vrienden of het gezin en geniet van een ontspannen Meivakantie op Waterpark Belterwiede. Dit unieke vakantiepark ligt in het Overijsselse plaatsje Wanneperveen en biedt tal van activiteiten voor jong en oud.

Onze vakantiehuisjes op Park Belterwiede zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Daarnaast hebben wij nog een groepsaccommodatie geschikt voor 10 personen. Alle woningen op het vakantiepark zijn gelegen aan het water, waardoor het vakantiepark ook geschikt is voor visliefhebbers. Gooi een hengeltje uit vanaf je eigen aanlegsteiger en geniet van de prachtige omgeving.

Nationaal Park Weerribben Wieden ligt op steenworp afstand van Waterpark Belterwiede en biedt volop fiets- en wandelmogelijkheden tijdens de Meivakantie in 2023. Huur een boot in de omgeving en verken dit schitterende gebied op eigen houtje.

Schoolvakantie Meivakantie 2024:

Regio Noord: 27 april t/m 5 mei 2024

Regio Midden: 27 april t/m 5 mei 2024

Regio Zuid: 27 april t/m mei 2024

Wil je jouw Meivakantie in 2024 doorbrengen op Waterpark Belterwiede? Bekijk dan onze vakantiehuisjes voor 4 of 6 personen tijdens de Meivakantie. Verken Nationaal Park Weerribben Wieden per boot of te voet en geniet van de prachtige omgeving. Maak jouw reservering vandaag nog en ervaar een onvergetelijke Meivakantie op Waterpark Belterwiede.

Vind uw favoriete accommodatie op Waterpark Belterwiede

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...