Geniet van een extra lang Pinksterweekend

 

Pinksteren 2023 : Geniet van een lang Pinksterweekend

Altijd is het weer de vraag: wat te doen met Pinksteren? Ga er met Pinksteren tussenuit en boek een pinksterweekend bij Waterpark Belterwiede. Waterpark Belterwiede is een unieke locatie voor een weekendje weg met Pinksteren.

Alle vakantiewoningen zijn gelegen aan het water en is dit een kleinschalige vakantiepark een waterdorpje op zich. Omdat alle vakantiehuizen aan het water liggen, beschikt ieder vakantiehuis over een steiger aan het water, ook ideaal voor een visvakantie dus! Vakantiepark Belterwiede is gelegen middening het Nationale park Weerribben Wieden en ligt op een steenworp afstand van Giethoorn. Lekker fietsen & wandelen door het mooie gebied.. Graag met de boot het gehele gebied verkennen? Huur dan een bootje bij onze buren ''Bootverhuur Nijenhuis''.

Vind uw favoriete accommodatie op Waterpark Belterwiede

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...